Diskuse

Roman Janoušek opět testuje českou justici

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stará kára

10. 5. 2012 10:57
Počkejte - proč test justice?

Pokud hlavní svědkyně bude tvrdit, že mu na kapatu naběhla, tak jediný, kdo by mohl být potrestán je ona. Způsobila dopravní nehodu. A žádný soudce s takovým svědectvím nehne.

   Ruku na srdce: pokud by vám řidič auta, které vás úmyslně srazilo nabídl řekněme milónek.  Jak byste vypovídal?  Byl by pro vás cenější ten milión, nebo "spravedlnost"?

   Ne, v tomto případě nejde o justici. A jen v menší míře o familiérní jednání policice v prvních hodinách.

0 0
možnosti

kuča

10. 5. 2012 2:25
Správně díte.......

:-)......když obhájce poškozené prohlásí, že se vlastně nic nestalo, tak je vše normálně myslícímu člověku jasné ! R^R^R^. Aneb peníze a moc a také moc toho vědět je záruka nedotknutelnosti! !!

2 0
možnosti

Obyčejný člobrda

9. 5. 2012 23:36
Plácáte nesmysly, mladý muži

Stalo se pouze to, že jeho obhájce dělá svou práci. To se holt v civilizovaných zemích dělá. O vině rozhoduje soud, a ne přání ulice. Pokud mu ale neprokáže někdo úmyslné těžké ublížení na zdraví, sedět nemá. Tomu se říká spravedlnost. Komunistická spravedlnost v podání davu znamená, chceme ho zavřít, tak mu něco přišijeme. Ale to by se mohlo jednou stát, že vám také něco přišijí. Už to tu bylo, a nepřejte si to zažít.

1 0
možnosti

viljur

10. 5. 2012 0:02
Re: Plácáte nesmysly, mladý muži

Ovšem, jenže tady se se bruslí na hraně. Já sám nevím, jak to dopadne; a věřím ve spravedlnost, ať je či není slepá. Proto však přicházím s oním "testováním" - jak moc budu ovlivňováni svědci, jak moc bude výpověď sražené paní v prospěch či neprospěch pana Janouška? Tak jest, pokud obhajoba obstojí, dokáže zdárně zastoupit Romana Janouška a vysekat ho z toho, prosím, ať se děju vůle čehokoliv. Uvažte však, prosím, sám, je normální, že někomu jisté věci procházejí a někomu ne, přičemž výchozí situace je naprosto stejná? Já jsem přesvědčen, že se tato kauza zamete pod koberec a zase bude vše OK; a je jedno, jestli o tom píšu v nadsázce nebo operuji pravdivými fakty.

3 0
možnosti